Tilkomstteknikk 1

Vil du jobbe med industriklatring offshore? Dette grunnkurset lærer deg hvordan du, ved hjelp av tau, kan utføre arbeid der det er vanskelig å komme til.

Bestill kurs

Velg dato nedenfor

Ta kontakt for pris og kursdatoer

Her vil dyktige kursledere lære deg klatreteknikken de bruker offshore for å utføre arbeid der det ellers er vanskelig å komme til. Kurset passer blant annet for deg som er sveiser, inspektør, maler, isolatør, elektriker eller rigger.

Få A1-sertifisering

Med bestått kurs kan du jobbe som operatør på nivå 1. Videre kan du ta sertifisering nivå 2 og nivå 3, før du senere kan bli godkjent sikringsleder av Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT).

Erfarne kursledere

Det er strenge krav til opplæring og sertifisering, og alle våre kursledere er SOFT-godkjente sikringsledere med lang erfaring.

Har du klatreerfaring fra før?

Da kan det hende du kvalifiserer til et annet kurs. Ta i så fall kontakt med oss.

Dette kurset kan du ta i

Forkunnskaper

Du må ha fylt 18 år og ha godkjent helseattest (ikke eldre enn 2 år).

Undervisning

Kurset går over 7 dager, med teori og praktiske øvelser.

Forkunnskaper Du må ha fylt 18 år og ha godkjent helseattest (ikke eldre enn 2 år).
Gjennomføring Kurset varer i 7 dager, 52,5 timer og er både praktisk og teoretisk. De 4 første dagene er grunnkurs, deretter 2 dager med nivå 1-opplæring før en dag med sertifisering/eksamen. Bestått eksamen gir deg A1-sertifisering, som gir deg lov til å jobbe som operatør på nivå 1.
Eksamen/prøve Kurset avsluttes med en teoretisk prøve siste kursdag.
Dette lærer du:
  • Metoder og teknikker for arbeid i tau
  • Oppbygning av systemet for tilkomstteknikk
  • Om sikkerhet og hvordan redde skadet personell
Inkludert i prisen Lunsj.
Ikke inkludert i prisen Overnatting og transport.
Betaling Faktura - Kort - Opptil 9 måneders betalingsutsettelse.
Kursbevis Gyldig legitimasjon må forevises for å få utstedt kursbevis. LBO utsteder et kurbevis for at du har gjennomført kurset, men SOFT utsteder sertifikat. Dette kan kursdeltager få digitalt (PDF) på SOFT sine sider. Kursdeltager får brukernavn og passord av SOFT.
Søknad om sertifisering Kandidaten søker om sertifisering ved å signere del 3 av «Eksaminering - og søknadsskjema for personellsertifisering». Eksaminator skal videreformidle resultat av eksaminering og søknad til SSE.
Fornying Du må fornye sertifikatet hvert 3. år med en resertifisering på 3 dager. Gjennomfører du metode- og redningsøvelser hver 6. måned er det mulig å ta resertifiseringen på 2 dager.
Endring av kursdato Endring av kursdato kan avtales inntil 2 dager før kursstart, forutsatt ledig kursplass og godkjenning fra Exsto Offshoreutdanning AS.
Avmelding Må skje skriftlig gjennom vårt avmeldingsskjema. Du kan avbestille inntil 8 virkedager før kursstart.

4000 2390

Mandag til fredag 08.00 - 20.00

hjelp@offshoreutdanning.no