Opplæring i sjømatproduksjon. Faget gir deg grunnlag for en karriere innan bearbeiding av råvarer og produksjon av mat.
Velg dato nedenfor
Opplæring i matfag gir deg forståelse av sammenhengen mellom råvarer, produksjon, kosthold og ernæring. Kurset fremmer også evnen til å møte utfordringer innenfor teknologi, håndverk og kundebehandling. Opplæringa medvirker til personlig vekst og til å utvikle evne til samarbeid og problemløysing.
Ferdighetene du skaffer deg gjennom Matfag VG2 er relevant i dag og mange år framover.
3 til 5 års relevant arbeidserfaring.
4 helgesamlinger, nettbasert opplæring og selvstudium. Datoer for helgesamlinger finner du her.
Forkunnskaper | 3 til 5 års relevant arbeidserfaring. | ||||||
Gjennomføring |
4 helgesamlinger samt selvstudium.
|
||||||
Dette lærer du: |
Råvarer, produksjon og kvalitet.
|
||||||
Eksamensform | Offentlig skriftlig eksamen med eksamenskode MFG2004 | ||||||
Fagbrev | Realkometanse : Arbeidserfaring uten formell kometanse.
Etter dette kurset og bestått eksamen, kan du få en vurdering av din realkompetanse for å gå opp til fagbrevet som praksiskandidat innen disse fagområdene :
|
||||||
Dataverktøy | Ingen spesielle dataverktøy brukt i undervisning. Du må ha tilgang til datamaskin hjemmefra. | ||||||
Inkludert i prisen: | Helgesamlinger. Notatbok, penn og sekk. | ||||||
Ikke inkludert i prisen: | Lunsj og overnatting. Eksamensavgifter (ca kr 1000 pr eksamen). | ||||||
Betaling: | Faktura - Kort - Opptil 9 måneders betalingsutsettelse - Ved valg av faktura får du tilsendt 2 regninger. En delbetaling på 5 000 kr som du betaler innen 14 dager og en faktura på resterende beløp. | ||||||
Avmelding: |
Må skje skriftlig gjennom vårt Avmeldingsskjema.
|
Mandag til fredag Sommertid juni og juli fra 08.00 - 15.00