Logistikk

Hvordan flytte noe fra A til B på en effektiv måte? Logistikkfaget handler om effektiv styring av varer og informasjon.

Bestill kurs

Velg dato nedenfor

Ta kontakt for pris og kursdatoer

Dette er kurset for deg som vil jobbe med vareflyt og transport, som lager- og terminalarbeider, yrkessjåfør eller innkjøper. I oljeindustrien finnes det mange jobber innen lager, logistikk og innkjøp både offshore og på land.

Intern- og eksternlogistikk

Her vil du lære sikker håndtering av gods og hvilke lover og regler som gjelder. Du vil få kjennskap til utstyr og metoder for lasting og lossing av gods samt systemer for lagerstyring med mer. Både internlogistikk, eksternlogistikk og lagerbehandling er en del av pensum. I tillegg vil du lære om sikkerhet, kundebehandling og digitale hjelpemidler og systemer.

Fagbrev som øker sjansen for jobb offshore

Dette kurset forbereder deg til den teoretiske delen av fagprøven som logistikkoperatør. Har du minst 5 år praksis, kvalifiserer du til å ta fagprøven som praksiskandidat. Fagbrevet går innunder Teknikk og Industriell Produksjon (TIP) og gjør deg kvalifisert til videre utdanning, for eksempel innen bore og brønnteknikk. Med fagbrevet kan du få deg jobb som materialforvalter, logistikkoperatør og flere andre stillinger offshore og på land. Innen både offshoreindustrien og andre landbaserte yrker. De fleste som ansetter offshore krever søkere med fagbrev, og slik kan dette kurset ta deg et skritt nærmere en offshorejobb.

Over 25 år og ikke fullført videregående skole?

Har du fylt 25 år og ikke fullført videregående skole, har du etter søknad rett til videregående opplæring. Fylkeskommunen kan betale hele eller deler av denne utdannelsen, så kontakt dem for å høre om finansiering. Du kan også søke støtte fra LO eller søke om finansiering gjennom oss.

Eksamensgaranti

Skulle du stryke eller gå glipp av en eksamen, har vi eksamensgaranti. Det betyr at du kan møte opp ved neste kurs, på de samlingene som er relevant for de eksamenene du skal ta – uten at det koster noe ekstra.

Hvorfor ta Logistikk kurset hos oss?

I de snart 10 årene vi har levert boredekkskurs, har vi fokusert på å kvalitetssikre alt vi gjør. Vi er ISO-sertifisert etter 9001:2009, noe som betyr at et sertifiseringsfirma jevnlig sjekker at vi leverer som vi skal.

Dette kurset kan du ta i

Oslo og Trondheim

Forkunnskaper

Ingen krav til forkunnskap, men fordel med erfaring fra innkjøp, lager- og terminalarbeid eller som sjåfør.

Undervisning

Går over 4 samlinger, nettbasert opplæring og selvstudium.

Forkunnskaper Ingen opptakskrav, men fordel med erfaring fra innkjøp, lager- og terminalarbeid eller som sjåfør.
Gjennomføring 5 helgesamlinger, nettbasert opplæring og selvstudium.
Fredag 17.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 17.00
Søndag 09.00 - 15.00
Det må være minimum 12 deltakere påmeldt for at kurset skal gå som planlagt.
Dette lærer du:
 • Intern- og eksternlogistikk
 • Terminal- og lagerlære
 • Bedriftslære
 • Service og kundebehandling
 • Gods- og persontransport
 • IT i transportbransjen
 • Økonomi, HMS og organisering
 • Håndtering av farlig gods
Eksamensform Praksiskandidat LOG3102
Eksamensgaranti Deltakeren må være oppmeldt eller stryke på en eller flere eksamener for å benytte seg av eksamensgarantien. Fra deltakeren starter på Transport og Logistikk er eksamengarantien gyldig i 2 år, altså 3 påfølgende semester. Vi garanterer ikke at Logistikk kurset tilbys i samme by de påfølgende 3 semester.
Dataverktøy Ingen spesielle dataverktøy brukt i undervisning. Du må ha tilgang til datamaskin hjemmefra for tilgang til nettbasert opplæring.
Inkludert i prisen: Helgesamlinger. Nettbasert materiale, tilgang på nettskolen It's learning. Nettbasert mattekurs. Notatbok, penn og sekk. I tillegg får kursdeltaker låne bøker av oss. Disse må leveres/sendes tilbake til oss etter endt kurs/eksamensperiode. Kursdeltaker betaler eventuell frakt.
Ikke inkludert i prisen: Lunsj og overnatting. Eksamensavgifter.
Betaling: Faktura - Kort - Opptil 9 måneders betalingsutsettelse - Ved valg av faktura får du tilsendt 2 regninger. En delbetaling på 5 000 kr som du betaler innen 14 dager og en faktura på resterende beløp.
Avmelding: Må skje skriftlig gjennom vårt Avmeldingsskjema.
Kursstart er 1. August for Høstsemesteret og 5. Januar for Vårsemesteret.
 • 4 uker, eller tidligere, før kursstart er det gebyrfritt
 • 4 til 2 uker før kursstart: 25 % av kursavgift
 • 14 til 3 dager før kursstart: 50 % av kursavgift
 • 2 dager eller mindre før kursstart: full kursavgift

4000 2390

Mandag til fredag 08.00 - 16.00

hjelp@offshoreutdanning.no