Brønnteknikk VG2 og Akvakultur VG2 er de eneste kursene hos oss som kvalifiserer til studiestøtte der norske studenter kan søke stipend og lån fra Lånekassen. Her kan du også lese mer om stipend og lån for de over 30 år.

Bestilling av kurs

1. Velg «Lånekassen» som betalingsmetode. Du mottar da en faktura på hele beløpet, men trenger kun å betale 5000,- som forskuddsbetaling med betalingsfrist på 14 dager. Resterende beløp betales når du mottar støtten fra Lånekassen. Når ditt oppmøte på første samling er registrert, vil det ta opptil 14 dager før alt er klargjort og beløpet blir utbetalt.
  2. Klikk på «Fullfør bestilling», så sendes kvitteringen på e-post til betaler.
  3. Når vi har ferdigstilt din bestilling vil du få en kursbekreftelse på e-post med praktisk informasjon. Den ferdigstilles mellom 08:00-16:00, mandag-fredag. Har du ikke mottatt din kursbekreftelse etter 1 virkedag, sjekk din søppelpost.

Søk om stipend og lån

1. Søk om stipend og lån ved å trykke på følgende link: Lånekassen.no – Søknad for universitet og høgskole.
  2. Velg «Gå til søknaden» hvis du søker før 15 mars.
  3. Velg «Noen kan fremdeles søke» hvis du søker etter 15 mars.
  4. Logg inn med BankID og fyll ut skjemaet hos Lånekassen.
  5. Velg «Exsto offshoreutdanning» som lærested.
  6. Velg «Brønnteknikk Vg2» eller «Akvakultur Vg2» og ønsket semester.
  7. Legg inn måned og år du skal avslutte kurset. Skal du gå lenger enn 1 semester velger du «Velg alle».
  8. Velg «Fulltid» (Vilkår)
  9. Velg «Lån og Stipend». Her kan du velge om du ønsker maksimalt av det Lånekassen kan gi, eller et begrenset beløp som kun dekker kursavgiften for Brønnteknikk Vg2 eller Akvakultur Vg2.