Lånekassen / CSN

Brønnteknikk VG2 er det eneste av våre kurs som kvalifiserer til studiestøtte. Norske studenter kan søke stipend og lån fra Lånekassen. Svenske studenter kan søke fra Centrala studiestödnämnden (CSN).

Påmelding til Brønnteknikk med Lånekassen

1. Meld deg på Brønnteknikk VG2: Gå til kurssiden, Klikk ønsket sted og periode, og trykk så «Gå til påmeldingsskjema».

2. Velg faktura som betalingsmetode. Du vil innen to virkedager motta kursinformasjon, og to fakturaer: En på 5 000,– som er en forskuddsbetaling som må betales før kursstart, og én på resterende beløp som forfaller rett etter kursstart.

3. Søk lån hos Lånekassen. Se guide nedenfor.

4. Lånet utbetales etter første samlingshelg. Vi må bekrefte overfor Lånekassen at du har møtt opp på første samlingshelg for at du skal få utbetalt lån.

Slik søker du støtte hos Lånekassen

Steg 1.

Gå til lånekassen.no. Trykk logg inn.

Logg inn på lånekassen.no

Steg 2.

Logg deg inn med MinID.

Logg deg inn med MinID.

Steg 3.

Når du er innlogget klikker du «Søk om stipend og lån»

Klikk Søk om stipend og lån

Steg 4.

Klikk «Gå til søknad» under «Høyere og annen utdanning»

Klikk Gå til søknad

Steg 5.

Fyll ut skjemaet.

Steg 6.

Under «Utdanning» velger du lærestedet: Exsto Holding As, Offshoreutdanning.
Velg så perioden du skal gå kurset, og studiested.

Velg lærested Exsto Holding As, Offshoreutdanning.

Steg 7.

Før inn avslutningsmåned: Desember for høstsemester, og juni for vårsemester.

Steg 8.

Velg om du vil søke kun stipend, eller stipend og maksimalt/begrenset lån.

Steg 9.

Fyll ut resten av skjemaet og send søknaden.

Mandag til fredag 08.00 - 20.00

hjelp@offshoreutdanning.no