Som kokk offshore er du storkjøkkenkokk med ansvar for å mette mange sultne munner. Mat i store mengder skal tilberedes og mange skal serveres samtidig. Logistikken for å få alt til å gå opp, er det du som står for.
Legg relevante kurs i handlevogn
Kokkeyrket kan være tøft, med lange dager og høyt tempo. Du bør derfor være i god fysisk form og må i tillegg ha godkjent helseattest.
Før maten kan tilberedes, ligger det mye planlegging for å sette sammen retter og menyer som både er velsmakende, næringsrike og varierte. Ofte jobber du under stort tidspress og må planlegge godt og jobbe rasjonelt for å få alt til å gå opp. Yrket passer for deg som er glad i å lage mat, og som trives med å jobbe i høyt tempo og under press.
Som kokk offshore må du trives med en hektisk arbeidshverdag, og kunne jobbe systematisk, nøyaktig og selvstendig. Jobben kan være belastende for skuldre, knær og rygg, så god helse er nødvendig. Gode evner til å formidle, kommunisere og samarbeide er også viktig i en slik jobb.
Som kokk kan du ta videre utdanning med mesterbrev eller høgskoleutdanning innen for eksempel kjøkken- og restaurantledelse. Det gir deg mulighet til å søke lederstillinger, som kjøkkensjef eller stuert.
Mandag til fredag Sommertid juni og juli fra 08.00 - 15.00